Op zoek naar een nieuwe bedrijfswebsite?
Contact

Wazoe de eerste stap naar digitale creativiteit!

Het ideale websitesysteem voor scholen. Privacy en beveiliging staan voorop met aparte en veilige schoolomgevingen. Docenten kunnen samenwerken en feedback geven, terwijl leerlingen digitale vaardigheden ontwikkelen.

Meer dan
1500+
leerlingen gebruiken al onze diensten!
Griftland College

Veilige Omgeving

Wat Wazoe uniek maakt, is dat elke school een aparte en veilige omgeving heeft binnen ons systeem. Dit waarborgt de privacy en beveiliging van de gegevens van elke school. Bovendien integreren we dit met Entree, waarbij we minimale dataverzameling hanteren om de privacy van leerlingen te waarborgen.

Ideaal voor Profielwerkstukken en IT-lessen

De omgeving is ideaal voor het geven van IT-lessen en het maken van profielwerkstukken. Het biedt de benodigde tools en middelen voor deze educatieve doeleinden.

What You See is What You Get (WYSIWYG)

De omgeving biedt een WYSIWYG-editor, wat betekent dat gebruikers direct kunnen zien hoe hun werk eruit zal zien. Onze grote bibliotheek aan blokken biedt je een breed scala aan opties om je website op te bouwen, met tekst, afbeeldingen, video's, formulieren en meer.

Dagelijkse Ondersteuning
Om gebruikers te helpen bij eventuele vragen of problemen is er dagelijkse ondersteuning beschikbaar via het helpcentrum of e-mail om.

Toegankelijk en Eenvoudig

Is gemakkelijk en toegankelijk voor gebruikers van alle niveaus, ongeacht hun technische achtergrond.

Volledige Aanpassingsmogelijkheden
Gebruikers hebben de vrijheid om de omgeving aan te passen aan hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Integratie entree

Stel je eens voor dat we onderwijs kunnen verbeteren zonder de privacy van leerlingen in gevaar te brengen. Dat is precies wat we doen door onze integratie met Entree.

Met onze aanpak bieden we scholen en onderwijsinstellingen de mogelijkheid om hun processen te optimaliseren, terwijl ze tegelijkertijd de gevoelige informatie van leerlingen veilig houden.

https://d3udzk4k4tpwlz.cloudfront.net/wazoe/sites/0d55b798-0ded-4305-88f7-4414d92628c9/images/3rXD5yluWMsttKD9x42REvPP78qM6B7nDDx8gXoU.png

Docenten overzicht

Met onze platform, kun je moeiteloos de websites van je leerlingen bekijken en beheren. Dankzij een overzichtelijke interface kun je eenvoudig zoeken op naam of klas. Als docent heb je volledige toegang tot de websites, waardoor je niet alleen kunt bekijken, maar ook bewerken.

https://tailwindui.com/img/component-images/project-app-screenshot.png

Over ons

Wazoe is ontstaan doordat we ons al eerder bezighielden met het ondersteunen van leerlingen bij het bouwen van websites met behulp van bestaande systemen. Tijdens dit proces merkten we dat er nog veel ruimte was voor verbetering. We constateerden dat deze bestaande systemen tekortschoten op het gebied van gebruiksgemak voor zowel docenten als leerlingen, en vooral wat betreft de bescherming van privacy was er nog veel te winnen. Met onze kernwaarden eenvoud en toegankelijkheid in gedachten, hebben we een nieuw systeem ontwikkeld dat privacy en gebruiksgemak naar een hoger niveau wil tillen. 

https://d3udzk4k4tpwlz.cloudfront.net/wazoe/sites/0d55b798-0ded-4305-88f7-4414d92628c9/images/PItKCyGgyCmHVWWdIM1atdhPprOpjn49fuGqIfPd.jpg

Robert Arissen

Oprichter

Robert is niet alleen oprichter, maar ook onze ervaren ontwikkelaar die codes moeiteloos beheerst en Wazoe laat functioneren zoals het hoort. Dankzij zijn expertise is Wazoe zowel veelzijdig als eenvoudig in gebruik.


mail: robert@wazoe.nl

https://images.unsplash.com/photo-1578051696754-4652a8f67882?crop=entropy&cs=tinysrgb&fit=max&fm=jpg&ixid=M3wzNjA3Njl8MHwxfHNlYXJjaHw3fHxjaGlja2VufGVufDB8fHx8MTY5NzE5OTA0MHww&ixlib=rb-4.0.3&q=80&w=1080

June Beerepoot

Oprichter

June is het zakelijke en creatieve brein achter Wazoe. Met haar social work achtergrond richt zij zich op het optimaliseren van klantrelaties om de inhoud van Wazoe perfect af te stemmen op uw wensen. Maar dat is niet alles. June brengt ook een vleugje creativiteit in, waardoor Wazoe op een plezierige en inspirerende manier de juiste doelgroep bereikt.


mail: june@wazoe.nl

Neem contact met ons op

Wij nemen graag contact met u op voor een vrijblijvend gesprek waarin we gezamelijk bekijken wat Wazoe voor u school kan betekenen.