Wazoe zet je in bloei met plezier door te doen! 

Wazoe de eerste stap naardigitale creativiteit.

Vanaf €1 per leerling per jaar! 

Meer dan 1500+ leerlingen gebruiken al onze diensten!

Afbeelding
hero_bg
hero_bg

Wazoe functies

Het ideale websitesysteem voor scholen. Privacy en beveiliging staan voorop met aparte en veilige schoolomgevingen. Docenten kunnen samenwerken en feedback geven, terwijl leerlingen digitale vaardigheden ontwikkelen.

Veilige Omgeving

Elke school heeft binnen ons systeem een aparte en veilige omgeving die ervoor zorgt dat de gegevens van de school privé en beveiligd blijven. Dit is gekoppeld aan Entree, waardoor we zo min mogelijk gegevens verzamelen om de privacy van leerlingen te beschermen. 


 

Afbeelding

Ideaal voor IT-lessen

De omgeving is ideaal voor het geven van IT-lessen en het maken van profielwerkstukken. Het biedt de benodigde tools en middelen voor deze educatieve doeleinden.

Afbeelding

What You See is What You Get (WYSIWYG)

De omgeving biedt een WYSIWYG-editor, wat betekent dat gebruikers direct kunnen zien hoe hun werk eruit zal zien. Onze grote bibliotheek aan blokken biedt je een breed scala aan opties om je website op te bouwen, met tekst, afbeeldingen, video's, formulieren en meer.

Afbeelding

Dagelijkse Ondersteuning

Om leerlingen en docenten te helpen bij eventuele vragen of problemen is er dagelijkse ondersteuning beschikbaar via het helpcentrum of via e-mail.

Afbeelding

Toegankelijk en Eenvoudig

Is gemakkelijk en toegankelijk voor leerlingen van alle niveaus, ongeacht hun technische achtergrond.

Afbeelding

Volledige Aanpassingsmogelijkheden

Leerlingen hebben de vrijheid om de omgeving aan te passen aan hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Afbeelding
Demo aanvragen

ExclusiveAfbeelding

Ontdek meer over onze mogelijkheden en functies, en krijg volledig inzicht in wat wij bieden.

IntegratieEntree

Stel je eens voor dat we onderwijs kunnen verbeteren zonder de privacy van leerlingen in gevaar te brengen. Dat is precies wat we doen door onze integratie met Entree!

Bij Wazoe bieden we scholen en onderwijsinstellingen de mogelijkheid om hun processen te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd de gevoelige informatie van leerlingen veilig houden.

Demo aanvragen
Afbeelding
Afbeelding

Docentenoverzicht

Met onze platform, kun je moeiteloos de websites van je leerlingen bekijken en beheren. Dankzij een overzichtelijke interface kun je eenvoudig zoeken op naam of klas. Als docent heb je volledige toegang tot de websites, waardoor je niet alleen kunt bekijken, maar ook bewerken.

Demo aanvragen

Feedbackmodule

In het Wazoe systeem kunnen leerlingen en docenten gemakkelijk met elkaar communiceren en berichten uitwisselen. Dit is vooral handig wanneer leerlingen vragen hebben voor docenten, maar ook voor docenten die dan weer gemakkelijk hier op kunnen reageren of feedback kunnen geven.  

Demo aanvragen
Afbeelding